Άρτια εξοπλισμένος χώρος

Ο χώρος έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, τόσο για την φιλοξενία εκθέσεων, όσο και την φιλοξενία εκδηλώσεων και μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 120 καθήμενους. Μία δεύτερη αίθουσα στο ίδιο κτίριο, χωρητικότητας 30 ατόμων, προσφέρεται για μαθήματα, ομιλίες και μικρότερες εκδηλώσεις. Τόσο ο κύριος χώρος της, όσο και ο βοηθητικός, είναι διαθέσιμοι για κάθε είδους εκδήλωση (εκθέσεις φωτογραφίας και άλλων μορφών τέχνης, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικά και μουσικά δρώμενα, εταιρικές διαλέξεις, σεμινάρια κ.ο.κ.) σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (διαθέτουν πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό).

Ιδανική τοποθεσία για τον επισκέπτη

Οι εγκαταστάσεις της ΕΦΕΚ βρίσκονται στο καταλληλότερο σημείο, καθώς συνδυάζεται η δυνατότητα εύκολου πάρκινγκ και κυρίως άμεση πρόσβαση στο κέντρο του Ηρακλείου (5 λεπτά με τα πόδια).

Στόχος της ΕΦΕΚ είναι η ενθάρρυνση και η εφαρμογή της συνεργασίας της τόσο με καλλιτεχνικούς όσο και με πολιτισμικούς φορείς στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Προδιαγραφές χώρου

 • Διαστάσεις

  Διαστάσεις κύριας αίθουσας 20μ Χ 7,5μ
  Διαστάσεις βοηθητικής αίθουσας 3μ Χ 5μ

 • Καθίσματα

  100 (συνολική δυνατότητα καθήμενων 120)
  Χώρος γραμματείας

 • Ηχητική Εγκατάσταση

  Ο χώρος διαθέτει ηχητική εγκατάσταση με δυνατότητα σύνδεσης υπολογιστή, μικρόφωνο ασύρματο (ψείρα) για τον ομιλητή & αναλόγιο.

 • Οθόνη προβολής & Προτζέκτορας

  Οθόνη προβολής 2.8μ X 2.8μ
  Ψηφιακός προτζέκτορας Sony ανάλυσης 1920px Χ 1200px

 Οργανώστε το δικό σας event στον χώρο μας, Κάτοψη

Οργανώστε το δικό σας event στον χώρο μας, Κάτοψη

 Οργανώστε το δικό σας event στον χώρο μας, Isometric Plan

Οργανώστε το δικό σας event στον χώρο μας, Isometric Plan